Telecharger

mercredi 18 avril 2012

Download World of Tanks Beta 0.7.1

Download World of Tanks Beta 0.7.1


World of Tanks is een massively mulitplayer online role playing game (mmorpg) waarin je de straten onveilig maakt in een tank. Je speelt in een team en gaat de strijd aan met spelers wereldwijd in epische veldslagen.

Net als vele andere mmorpg's vergaar je ervaringspunten die je naar een hoger level helpen. Oftewel, des te meer je speelt, hoe hoger je level. Dit geeft je toegang tot betere uitrusting en wapens. World of Tanks kent een uitgebreid 'upgrade'-systeem. Heb je eenmaal je tank ingesteld, dan kies je voor 'start battle' en het spel plaatst je in een team met andere spelers. Samen gaan jullie de straten van een stad uit de jaren 50 van de vorige eeuw door, op zoek naar de tegenstander. Heb je de ellendelingen in het vizier, knal er dan flink op los. Zo vergaar je meer punten in World of Tanks.

World of Tanks is een redelijk omvangrijk spel. Om deze game goed te spelen, raden we je aan eerst de video-tutorials te bekijken. Deze vind je hier.

World of Tanks is een originele mmorpg. Je bestuurt een tank welke je upgradet zodra je genoeg punten en geld hebt verzameld. Je speelt deze game online, dus er is altijd wel iemand om af te knallen.


Voors

  • Veel tanks

  • Veel uitbreidingen

  • Speel in teams

  • Tot 32 spelers tegelijk


Tegens

  • Niet gevonden


Gratis Download
World of Tanks

DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire