Telecharger

lundi 23 avril 2012

Download Movavi Video Converter 11

Download Movavi Video Converter 11


Movavi Video Converter is een gelikte applicatie waarmee je het bestandsformaat van video's aanpast. De converter richt zich hierbij vooral op veelgebruikte formaten voor mobiele apparaten.

Het programma presenteert een lange lijst met fabrikanten en bijbehorende formaten. Zo verzorgt Movavi Video Converter kant-en-klare conversie voor o.a. Apple's iPhone, Android toestellen, Amazon Kindle, Microsoft Zune etc.

Andere highlights van de applicatie zijn de opslag van jouw persoonlijke voorkeuren voor het omzetten van bestanden. Bovendien laat Movavi Video Converter je meerdere bestanden tegelijk omzetten. Nog aantrekkelijker is de optie voor het samenvoegen van files met verschillende bestandsextensies.

Movavi Video Converter is een intuïtief programma, maar het ontbreken van een hulpdocument valt toch echt niet te rechtvaardigen. Tevens is het jammer dat het opstarten van de applicatie vrij lang duurt. Het bovenstaande kost het programma een paar puntjes.

Door de bank genomen is Movavi een prima applicatie voor het omzetten van zowel je video- als audiobestanden. Het programma is meer dan geschikt voor mobiele video-veelplegers onder ons.


Voors

  • Editing-opties aan boord

  • Strakke interface

  • Zelfstandige speler meegeleverd

  • Audio omzetten


Tegens

  • Geen hulpdocumenten


DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire