Telecharger

vendredi 20 avril 2012

Download PC Performer 020.12.2011

Download PC Performer 020.12.2011


PC Performer is een app die naar fouten in je registers -de database van het besturingssysteem- zoekt. Zijn er problemen gevonden, dan ruimt PC Performer de rotzooi op zodat je computer een stuk beter functioneert.

Wanneer je PC Performer opstart, begint het programma direct met het speuren naar ongeregeldheden in de database. Eenmaal klaar krijg je een lijst van alle gevonden narigheden: in een duidelijk logbestand zie je tot in detail wat er allemaal mankeert. Daarna is het tijd om de fouten op te ruimen. Wil je bepaalde gevallen niet repareren, dan geef je dat eenvoudig aan voor de grote schoonmaak begint.

PC Performer maakt eerst een back-up van het register zodat het programma eventuele gevonden fouten op je computer snel weer herstelt. Naast het opruimen van de database, defragmenteert PC Performer deze ook. Zo komen alle bestanden in een duidelijkere volgorde te staan, wat de prestaties van je computer enorm bevordert. Het is overigens geen overbodige luxe om je systeem regelmatig op te schonen en de planningsfunctie van PC Performer helpt je hiermee. Zo krijgt je pc op gezette tijden een flinke beurt.

PC Performer werkt uitstekend, maar is toch enigszins beperkt in zijn mogelijkheden. Programma's als CCleaner bieden net iets meer. Zoek je echter alleen een register-opruimer, dan doet deze software prima dienst.


Voors

  • Duidelijke interface

  • Plan je schoonmaak

  • Duidelijke rapporten


Tegens

  • Beperkt aantal opties


Download
PC Performer

DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire