Telecharger

samedi 14 avril 2012

Download HandBrake 0.9.6

Download HandBrake 0.9.6


HandBrake kopieert gratis en voor niets je dvd-schijven naar je pc. Voer simpelweg een schijf in en het programma zet de videobestanden om naar een gewenst formaat. Zo zet HandBrake het om naar een formaat voor je tv, Xbox 360 maar ook naar iPod-vriendelijke bestandstypes.

Handbrake kopieert dvd-bestanden naar MP4 en MKV. Dit zijn stevig ingepakte bestanden, stukken kleiner dan de standaard dvd. Dankzij handige profielen kies je het apparaat waar je naar wenst te kopiëren, HandBrake zet de film in de juiste verhouding.

Bitrates (ofwel de snelheid van informatie / beeldverwerking) stel je zelf in, je bespaart veel ruimte met de keuze voor een lage(re) bitrate. Ook bespaart HandBrake ruimte door de zwarte randjes uit een film te snijden. Helaas werkt de software niet bij alle dvd's, het is maar de vraag of je schijf door de 'scan-test' komt.

HandBrake kan een potent instrument zijn bij het kopiëren van dvd's, maar het werkt helaas niet bij elke schijf. Desalniettemin is de open-source software...welja, open-source en dus volledig gratis. En de zoektocht naar dat ene pakket dat wél domweg alle dvd's kopieert? Die gaat gewoon verder...


Voors

  • Handige presets


Tegens

  • Niet 100% stabiel


Gratis Download
HandBrake

DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire