Telecharger

jeudi 12 avril 2012

Download PicPick 3.1.3

Download PicPick 3.1.3


Het gratis fotobewerkingsprogramma PicPick is klein in omvang en simpel in het gebruik. Voor wie snel een foto wil aanpassen en Photoshop te omvangrijk vindt, is PicPick een interessant alternatief.

Met PicPick breng je eenvoudig kleine veranderingen aan. Zo wijzig je onder andere het contrast, de kleuren en de scherpte. Verder voeg je tekst naar wens toe of 'blur' (vervaag) je delen van de foto. PicPick is echter niet alleen een bewerkingsprogramma. Het heeft ook een volledig schermafbeelingsfunctie à la Snagit. Daarmee leg je het beeld dat je op je monitor ziet vast. Je maakt als het ware een foto van je beeldscherm.

PicPick is makkelijk in het gebruik, mede doordat het maar een beperkt aantal functies heeft. Wil je dus foto's wat serieuzer bewerken, dan dien je terug te grijpen op eerdergenoemde Photoshop. Daar valt nog mee te leven, maar het feit dat er geen printoptie in deze software zit, stemde ons toch echt bedroefd.

PicPick is een licht programma dat zich uitstekend leent voor kleine modificaties aan plaatjes. Het grijpt de kiekjes ook nog eens direct van je beeldscherm. Wil je echter wat serieuzer te werk gaan, dan zijn Photoshop of het gratis GIMP betere opties.


Voors

  • Beeldbewerking en -registratie in één

  • Simpel in gebruik



Tegens

  • Geen printoptie


Gratis Download
PicPick

DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire