Telecharger

vendredi 20 avril 2012

Download Media Player Codec Pack 4.1.5

Download Media Player Codec Pack 4.1.5


Media Player Codec Pack is een verzameling stuurprogramma's voor Windows Media Player (12 of lager). Met de gratis software zorg je ervoor dat Microsoft's videospeler, die op elke pc staat, veel meer videoformaten ondersteunt.

Media Player Codec Pack is een verzameling stuurprogramma's die je nodig hebt voor het afspelen van videobestanden met Windows Media Player (12 of lager). De gratis software verbetert de videospeler van Microsoft, welke op elke pc staat.

Films en video's komen in veel formaten. Om niet voor elk bestand een andere speler nodig te hebben, gebruik je codecs. Media Player Codec Pak zorgt er voor dat je deze verschillende bestandstypes afspeelt in Microsoft's digitale bioscoop.

Vergelijk je Media Player Codec Pack met andere codecverzamelingen zoals K-Lite Codec Pack, dan is het aanbod van Media Player Codec Pack nogal karig. Daarnaast heb je codec packs helemaal niet nodig wanneer je de video's afspeelt in VLC Media Player.

Gebruik je veelal Windows Media Player voor het bekijken van je films, dan heb je Media Player Codec Pack gewoon nodig. Er zijn nou eenmaal zoveel videoformaten die deze speler normaliter niet ondersteunt. Door gebruik te maken van concurrerende videospelers omzeil je dit probleem echter nog eenvoudiger.


Voors

  • Snelle installatie


Tegens

  • Beperkt en enigszins overbodig


Gratis Download
Media Player Codec Pack

DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire