Telecharger

lundi 16 avril 2012

Download Advanced SystemCare Free 5.2.0

Download Advanced SystemCare Free 5.2.0


Met het gratis Advanced SystemCare hou je de conditie van je PC op pijl. Allereerst voert het programma de bekende optimalisatie- en defragmentie-taken uit. Daarnaast bevat de software opschoonfuncties voor elk denkbaar systeemonderdeel.

In een fraai-ogend menu presenteert Advanced SystemCare zijn vele truucs. Met een enkele klik op 'Snel onderhoud' schoon je het systeemregister op, verwijder je malware en repareer je kapotte snelkoppelingen. Heeft je pc een écht grondige schoonmaak nodig, dan klik op je 'Diep onderhoud'. Zo verbeter je bijvoorbeeld ook de prestaties van de harde schijf door defragmentatie en andere optimalisaties.

Advanced SystemCare valt tevens op door de tientallen kleine applicaties in de Gereedschapkist. Met deze sub-programmaatjes maak je bijvoorbeeld werkgeheugen vrij, bepaal je welke software Windows automatisch opstart en ga zo maar door.

Advanced SystemCare vindt en verhelpt problemen in een goed tempo, maar toch is er wel degelijk wat aan te merken op de software. Enkele functies werken alleen in de Pro-versie, maar zijn misleidend genoeg wel aan te klikken. Ook leiden sommige van de sub-programmaatjes in Advanced SystemCare naar aparte downloads. Daarnaast werken de schijfdefragmentatie- en systeemherstelfuncties niet goed. Voor een veel completere defragmentatie-applicatie van IObit kijk je bij Smart Defrag.

Het kosteloze Advanced SystemCare heeft verbazingwekkend veel efficiënte schoonmaak- en versnellingsvaardigheden die in een stijlvol menu worden gepresenteerd. Sommige essentiële gereedschapstukken werken echter matig en af en toe is het programma jammer genoeg te opdringerig en misleidend.


Voors

  • Tientallen nuttige systeemhulpjes

  • Schoonmaaktaken versnellen pc merkbaar

  • Mooi en modern menu


Tegens

  • Sommige tools werken matig

  • Misleidende presentatie van functies


Gratis Download
Advanced SystemCare

DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire