Telecharger

mercredi 18 avril 2012

Download PDF Unlock Tool 2.4

Download PDF Unlock Tool 2.4


PDF Unlock Tool is een geavanceerd hulpmiddel om een ??PDF te openen door het verwijderen van de eigenaar wachtwoordbeveiliging. Met dit handige hulpprogramma automatiseert de taak van het verwijderen van encryptie en andere beperkingen opgelegd aan PDF-bestand als gevolg van eigenaar wachtwoord. Met PDF Unlock Tool gebruikers kunnen verwijderen PDF veiligheid en printen, kopiëren en opnieuw bewerken van een beveiligde PDF-bestand. Daarnaast zullen de gebruikers ook in staat zijn om tekst en beelden uit een PDF-bestand.



Het is een makkelijk te gebruiken hulpmiddel om PDF-beperkingen op te heffen in slechts 3 eenvoudige stappen: Importeer een PDF-bestand, selecteer de doelmap en klik op de knop Opslaan als.

PDF Unlock Tool ondersteunt de nieuwste 128-bits AES-encryptie te verwijderen PDF beperkingen. Deze handige tool is in staat tot grote PDF-bestanden dat wil zeggen 50 MB verwerken zonder problemen. En in tegenstelling tot andere vergelijkbare tools beschikbaar in de markt, zal deze tool kunnen gebruikers de hele PDF-bestand in plaats van eerste 5-10 pagina's te openen, zelfs in de gratis trial versie.

PDF Unlock tool is bedoeld voor die gebruikers die beschikken over alle administratieve of juridische rechten om te printen, kopiëren, bewerken of wijzigen van een PDF-bestand, maar niet kunnen doen als gevolg van de eigenaar wachtwoordbeveiliging.


Voors

  • Gebruiksvriendelijk en zelf beschrijvende interface.

  • Onafhankelijke Utility: Niet nodig Adobe Acrobat of een andere toepassing te installeren.

  • Ondersteuning nieuwste 128-bits AES-encryptie.

  • Behoud van de integriteit van gegevens en bestanden opmaak van een PDF-bestand.

  • Ondersteuning van alle Windows-besturingssystemen waaronder Windows Vista en 7.


Tegens

  • 256-bit AES-encryptie wordt niet ondersteund.


Download
PDF Unlock Tool

DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire