Telecharger

jeudi 19 avril 2012

Download DJ Promixer 1.5

Download DJ Promixer 1.5


DJ Promixer is een mixprogramma voor je muziekbestanden. Wil jij lekker plaatjes in elkaar draaien maar heb je al jouw deuntjes op je computer staan? Dan zijn de digitale draaitafels van DJ Promixer wellicht wat je nodig hebt.

Net als met echte dj-sets heb je ook bij DJ Promixer 2 'decks'. Daaronder vind je een lijst met alle muziek (nadat je deze geïmporteerd hebt). Kies nu een liedje en sleep het naar 1 van de decks. Zo speel je dit wijsje af, pas je de snelheid aan of gooi je er wat effecten overheen. Heb je ondertussen ook een 'track' naar de andere deck gesleurd, dan kan het mixen beginnen.

De interface van DJ Promixer is wellicht niet moeders mooiste, maar het stoort allerminst; je ziet duidelijk waar alle functies zich bevinden. Met de handige hulpfunctie (die overigens niet in de demo beschikbaar is) weet je ook waar elke knop voor dient. Het aantal opties in DJ Promixer is daadwerkelijk uitgebreid. Wij vinden dan ook dat dit programma de concurrentie met software als Virtual DJ en Traktor Pro prima aankan.

Voor het mixen van muziek doet DJ Promixer uitstekend dienst. Het is een licht en eenvoudig programma, maar het heeft wel alle functies die je van DJ software mag verwachten.


Voors

  • Duidelijke interface

  • Veel opties

  • Drag 'n drop


Tegens

  • Interface verdient opknapbeurt


Download
DJ Promixer

DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire