Telecharger

mardi 17 avril 2012

Download Elements Weather Forecast Metro App 1.0.1.62

Download Elements Weather Forecast Metro App 1.0.1.62


Elements Weather Forecast is een gratis Metro app die de weersvoorspelling op je tablet of pc brengt.

De Windows 8-weerman herkent je locatie en geeft meteen de weersverwachting voor jouw omgeving weer. Wil je weten hoe 't er elders voorstaat dan heb je twee opties; zelf een andere locatie intikken of een plek op de geïntegreerde kaart te kiezen. Selecteer een willekeurige locatie en Elements Weather Forecast geeft je zeer uitgebreide informatie over de verwachte weersituatie.

Een handige functie is de "weersvergelijking", waarin je het weer voor verschillende locaties op een bepaalde datum ziet. Verder zijn er kaartjes beschikbaar die temperatuur, neerslag etc. tonen voor een gegeven regio. Bovendien is de Metro app internationaal georiënteerd: Elements Weather Forecast is beschikbaar in het Engels, Frans & Duits en geeft temperaturen in Celsius of Fahrenheit weer.

Een klein minpuntje van Elements Weather Forecast betreft de achtergronden die 't programmaatje gebruikt. De mooie foto's leiden enigszins af van de weersinformatie die er in een doorschijnende laag bovenop ligt.


Wat je ook maar wilt weten over het weer, Elements Weather Forecast giet de informatie in een fraai formaat op je computer of tablet.


Voors

  • Zeer uitgebreide weersvoorspelling


Tegens

  • Storende achtegronden


Gratis Download
Elements Weather Forecast

DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire