Telecharger

mercredi 18 avril 2012

Download Grand Theft Auto Windows 7 theme

Download Grand Theft Auto Windows 7 theme


Met het gratis Grand Theft Auto theme voor Windows 7 verandert je bureaublad in een gangsterparadijs. De beste momenten uit deze gameserie zijn weergegeven in 10 afbeeldingen van zeer hoge kwaliteit.

Grand Theft Auto (GTA) is een van de meest succesvolle saga's in videospellenland. Talloze gamers hebben de afgelopen 15 jaar vele auto's gestolen en daarbij de politie flink te kijken gezet. Uiteraard niet in het echt, maar in één of meer van de verschillende titels uit de serie. Ben jij ook zo'n fan van GTA? Dan is deze verzameling wallpapers een must. Al je helden passeren de revue & en passant komen er ook nog wat schaars geklede dames voorbij.

Het Grand Theft Auto Windows 7 theme is echter niks meer dan een verzameling wallpapers. Waar andere thema's zoals de Battlefield 3 theme ook de icoontjes en menu's veranderen, krijg je met het Grand Theft Auto theme niks meer dan wat achtergronden.

Grand Theft Auto theme voor Windows 7 is dan wellicht geen thema-pakket zoals we gewend zijn bij andere games, toch krijg je een mooie verzameling achtergronden van hoge kwaliteit. Dit is voor de echte fan waarschijnlijk genoeg reden om het pakket te installeren.


Voors

  • 10 hoge wallpapers in hoge kwaliteit

  • Originele verzameling


Tegens

  • Slechts wallpapers


DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire