Telecharger

lundi 23 avril 2012

Download Shareaza 2.5.5.0

Download Shareaza 2.5.5.0


Shareaza is een applicatie voor het uitwisselen van bestanden volgens het P2P-principe. De peer-to-peer client verbindt je met gebruikers van verschillende netwerken en laat je naar hartenlust bestanden up- en downloaden.

Waar peer-to-peer-collega LimeWire toegang biedt tot maar één netwerk, ontsluit Shareaza er meerdere voor je. Dit vergroot het aanbod aan downloadbare bestanden aanzienlijk. Bovendien ondersteunt Shareaza downloads via het populaire BitTorrent-netwerk.

Shareaza is een degelijke, maar ietwat ouderwetse tante. Werp een blik op de menu's en het lijkt of je teruggeworpen wordt naar begin negentiger jaren. Ook de communicatiefunctie is niet helemaal van nu. Shareaza laat je rechtstreeks chatten met aanbieders of afnemers van bestanden. Dit is aardig, maar hecht je echt veel waarde aan dit sociale aspect, kijk dan eens naar SoulSeek. Deze p2p-software brengt je in contact met gebruikers die jouw muzieksmaak delen.

Shareaza is een goed downloadprogramma dat op handige wijze directe bestandsuitwisseling tussen gebruikers combineert met toegang tot het BitTorrent-netwerk. Het ontbreekt de applicatie alleen nog aan een hip jasje.

Wet - en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.


Voors

  • Zoekt binnen meerdere netwerken


Tegens

  • Ondersteunt geen torrentdownloads

  • Hopeloos ouderwets uiterlijk


DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire