Telecharger

vendredi 13 avril 2012

Download ESET NOD32 Antivirus 5.0.95.0

Download ESET NOD32 Antivirus 5.0.95.0


ESET NOD32 Antivirus is een rechttoe rechtaan antivirusprogramma. De software werkt snel en is eenvoudig, omdat het zich beperkt tot het strikt noodzakelijke. Ongecompliceerd virus scannen, het kan.

Binnen een sober menu kies je uit opties waarmee je je computer doorzoekt, belangrijke virus-updates binnenhaalt en de status van je systeem controleert. Andere basisfuncties zijn de uitsluiting van bepaalde bestanden bij de scan en het opzetten van een aangepaste versie daarvan. Een prima standaardoplossing dus, dat ESET NOD32 Antivirus, of toch niet?

ESET NOD32 Anitvirus is niet zo 'basic' als je op het eerste gezicht zou vermoeden. Met een klik linksonder in het hoofdmenu schakel je van de Standard mode over naar de Advanced mode en krijg je ineens een veel rijker programma te zien. Zo is er de Tools-optie, waarmee je viruscontroles plant en de optie SysInspector. ESET NOD32 Antivirus laat je hiermee tot in detail zien welke onderdelen van je systeem bloot staan aan virus-risico's. Minder punt van ESET NOD32 Antivirus is het ontbreken van een functie voor veilig surfen.

ESET NOD32 Antivirus is over het geheel niet zo uitgebreid als haar concurrenten, maar dat is voor de gemiddelde gebruiker alleen maar een voordeel. De applicatie houdt bescherming van je computer lekker simpel.


Voors

  • Gebruiksvriendelijk menu

  • 'Basic' en geavanceerde modi

  • Spaarzaam met geheugen

  • Emailscanner (Outlook, Thunbird, WLM, etc)

  • Instellingen im-/exporteren


Tegens

  • Weinig opties voor geavanceerde gebruikers


DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire