Telecharger

lundi 30 avril 2012

Download Cheat Engine (CE) 6.1

Download Cheat Engine (CE) 6.1


Cheat Engine is een gratis applicatie waarmee je zelf game cheats maakt. Is het spel te moeilijk, dan produceer je met Cheat Engine een code die je invoert om vals te spelen. Zo speel je op je gemak elke game uit.

Veel spellen hebben een lijst met codes die je invoert om lekker vals te spelen. Er zijn daarentegen ook games die deze hulpmiddelen niet leveren. Voor dit soort probleemgevallen komt Cheat Engine om de hoek kijken. Bij het opstarten van Cheat Engine opent er meteen een tutorial (webles). Deze legt je uit hoe het 'cheaten' in zijn werk gaat. Dat is maar goed ook, want het is een stuk lastiger dan je zou denken.

Daar zit gelijk het grote probleem van Cheat Engine. Tegen de tijd dat je eindelijk een code hebt gemaakt om vals te spelen, heb je waarschijnlijk het spel zelf allang uitgespeeld. Om goed met dit programma te werken dien je een echte specialist te zijn. De tutorial helpt je een eindje op weg, maar is zeker niet compleet.

Zoek jij mazen in de digitale wet der computerspellen, dan is Cheat Engine jouw gids. Realiseer je echter wel dat er een flinke dosis kennis voor nodig is. Veelal is het vruchtbaarder om het spelletje op de eerlijke weg uit te spelen.


Voors

  • Levert cheats voor veel spellen

  • Veel opties


Tegens

  • Niet voor beginners

  • Tutorial niet compleet


DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire