Telecharger

samedi 28 avril 2012

Download Norton Partition Magic 8.0.1242

Download Norton Partition Magic 8.0.1242


Norton Partition Magic (voorheen van Powerquest) is een handig instrument voor het aanmaken van meerdere harde schijven. De software deelt je schijven dus opnieuw in.

Met Norton Partition Magic maak je niet alleen talloze nieuwe schijven aan, je verplaatst ook je besturinssysteem en/of bestanden naar andere locaties. Hierdoor is het eenvoudiger om één harde schijf te formatteren, zonder al je documenten of media te verliezen. Deze verplaats je immers eenvoudig naar een veilige locatie (op een andere schijf).

Dankzij het aanmaken van meerdere partities is het mogelijk om meerdere besturingssystemen te draaien op één pc. Het onderdeel Bootmagic vergemakkelijkt het opstarten van verschillende besturingssystemen. Ook al weet je weinig van bestandstypes, bestandsindeling (FAT, FAT32, NTFS, etc), de vele wizards maken Norton Partition Magic erg gebruiksvriendelijk.

Partities aanmaken reduceert de kans op verlies van bestanden. Parkeer gerust je muziek op één schijf en je documenten op een andere, zodat je bij fouten in je besturingssysteem de hele boel zonder zorgen formatteert. Verzamel je veel muziek, films of documenten op je pc dan is een geregelde schoonmaak altijd aangeraden. Norton Partition Magic verlaagt de drempel voor een dergelijke poetsbeurt.


Voors

  • Snel nieuwe schijven aanmaken

  • Veilig formatteren

  • Draai meerdere besturingssystemen


Tegens

  • Geen


DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire