Telecharger

mercredi 2 mai 2012

Download Music Editor Free 2011

Download Music Editor Free 2011


Music Editor Free is een gratis muziek-applicatie met veel gereedschappen. Dankzij de 'sound editor' brand je daarnaast ook audio-cd's of haal je nummers van cd?s.

Om muziek te bewerken in Music Editor Free gebruik je liedjes van een audio-cd of haal je ze direct van je harde schijf. Eventueel neemt het ook geluiden op van andere programma's die op je computer draaien. Heb je eenmaal de muziekbron in Music Editor Free staan, dan bewerk je deze met talloze effecten; denk hierbij aan vibrato (trilling, echo of andere 'vervormers'. Zit er ruis in de opname dan haalt Music Editor Free dat eenvoudig weg.

In Music Editor Free heb je de keuze uit veel audioformaten, maar je slaat je resultaten alleen op in WAV-formaat. Dit is erg jammer aangezien dit niet het meest gangbare formaat is. Een programma dat je muziek niet in (bijvoorbeeld) mp3 opslaat verliest veel nut. Alleen al om die reden raden we je liever Audacity aan.

Met Music Free Editor rip, bewerk en brand je muziek. Het heeft veel gereedschappen maar het opslaan van liedjes in mp3-formaat is geen overbodige luxe. Deze mogelijkheid ontbreekt helaas in Music Free Editor.


Voors

  • Veel effecten

  • Eenvoudig in gebruik


Tegens

  • Slaat alleen op in WAV-formaat


DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire