Telecharger

jeudi 3 mai 2012

Download MKV Player 2.0.1

Download MKV Player 2.0.1


MKV Player is een gratis digitale bioscoop die MKV-bestanden (Matroska) afspeelt. Dit bestandsformaat is populair omdat het veel codecs (stuurprogramma's voor het afspelen van media) en bijna alle ondertiteltypen ondersteunt.

Naast het MKV-formaat ondersteunt MKV Player overigens ook andere bestandstypes. Zo speel je zonder problemen de bekendere MP4, MPEG en MOV-bestanden af. Het programma ziet er verzorgd en intuïtief uit. Op alle knoppen staat gewoon geschreven wat ze doen, dus geen rare tekentjes. Een mooie optie is de 'screenshot'-knop. Zo maak je eenvoudig een afbeelding van je favoriete serie of film.

Verder is MKV Player redelijk karig. Het heeft weinig opties en ook een helpfunctie ontbreekt. Ondanks de ondersteuning voor meerdere formaten, blijft een mediaspeler als VLC Media Player uitgebreider en completer.

Voor het afspelen van MKV-bestanden of de wat populairdere videoformaten is MKV Player een goede keuze. Het ziet er mooi uit en de screenshot-optie is handig. Toch is het verre van compleet. MKV Player is daardoor nog geen volwaardige concurrent van VLC Media Player.


Voors

  • Eenvoudig in gebruik

  • Ondersteunt ondertitels


Tegens

  • Geen helpfunctie

  • Weinig opties


Gratis Download
MKV Player

DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire