Telecharger

vendredi 11 mai 2012

Download FastestTube (Internet Explorer addon) 1.6.0

Download FastestTube (Internet Explorer addon) 1.6.0


Met de FastestTube-addon voor Internet Explorer haal je YouTube-filmpjes op vanuit je browser. De extensie voegt een downloadknop toe aan de videopagina's, wat het opslaan van clips een fluitje van een cent maakt.

Na de installatie van FastestTube vind je pal onder YouTube-video's een knop met het woord 'Download'. Klik je hierop, dan geeft FastestTube je de keuze uit de formaten flv en mp4 (HD indien beschikbaar). Nog een klik en klaar is kees: de download is onderweg.

We hebben niks aan te merken op de functionaliteit van FastestTube, noch op de kwaliteit & snelheid van de uitvoer. We zijn er echter niet van gediend dat de extensie zonder jouw goedkeuring een andere extensie installeert. Het gaat hierbij om Adlesse Lite, een toevoeging die advertenties in zoekmachines vervangt door berichten uit het nieuws en sociale media. Dit mag dan wel nuttig zijn, maar toch geven we hiervoor liever eerst onze toestemming.

Wil je een video downloaden van YouTube, dan doe je dit met FastestTube gewoon vanuit de webbrowser. Let wel op, want FastestTube installeert ongevraagd een tweede extensie.


Voors

  • Intuïtieve interface

  • Schoon en recht voor z'n raap


Tegens

  • Installeert ongevraagd 2e extensie


DOWNLOAD

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire